Speeddates met bestuurders


Speeddates met Twentse bestuurders

Wat doet een burgemeester in zijn/haar vrije tijd? Hoe ziet een dag uit het leven van een wethouder eruit? Hoe kijkt een gemeentesecretaris aan tegen jonge ambtenaren en vice versa? Hoe denkt een bestuurder dat de lokale overheid er over 10 jaar uitziet? Had jij op deze en andere vragen altijd al eens antwoord willen hebben? Kom dan op donderdag 29 september naar de speeddates tussen Twentse jonge ambtenaren en bestuurders!

In 6 korte rondes van maximaal 10 minuten kun je op al jouw vragen antwoord krijgen. Uiteraard zijn de bestuurders ook benieuwd naar jouw drijfveren. Voorafgaand aan de speeddates wordt om 19:00 uur de Twentse Jonge Ambtenaar van het jaar 2016 bekend gemaakt. De speeddates worden gehouden in Grand Café Het Pleintje te Hengelo, de deuren gaan om 18:30 uur open.

Na de speeddates is er de gelegenheid elkaar (nog) beter te leren kennen, onder het genot van een hapje en drankje.

Geef je op!

Geef je uiterlijk 22 september 2016 op via twentsejongeambtenaren@gmail.com wanneer jij wilt deelnemen aan de speeddates. Een lijst met deelnemende bestuurders wordt binnenkort op onze website gepubliceerd. Je wordt vooraf niet gekoppeld aan een bestuurder, maar bent deze avond vrij om bij bestuurders naar jouw keuze aan tafel te gaan zitten.