Verkiezing jonge ambtenaar van 2017


Gezocht: Twentse Jonge Ambtenaar van het jaar!

Ben jij de Twentse Jonge Ambtenaar van het jaar? Of ken je iemand die deze titel verdient? Geef dan nu jezelf of een collega op en wie weet ben jij of is jouw collega de Twentse Jonge Ambtenaar van 2017!

Van nomineren…

Nomineren kan de komende weken. Samenwerking, ondernemerschap en inspiratie staan centraal, maar ook gewoon het plezier in het werk mag niet ontbreken. Het aanmeldingsformulier dat je hier vindt, leidt je langs de thema’s die de vakjury een indruk geven van de specifieke kwaliteiten van de genomineerde Twentse Jonge Ambtenaar van het Jaar. Nomineren kan tot 8 september, 17:00.

Via de vakjury…

De genomineerden worden op basis van de motivatieformulieren door een deskundige en gevarieerde vakjury teruggebracht tot drie finalisten. In die vakjury zitten Gertjan Rozendom (gemeentesecretaris Borne) namens de kring van Twentse gemeentesecretarissen en Milou Aarninkhof, die vorig jaar met de titel aan de haal ging. Daarnaast zal ook Thomas Walder (wethouder gemeente Hellendoorn) deelnemen aan de vakjury.

En de stemming…

Na de nominatie van de drie finalisten kun je op ze stemmen! En weet je niet op wie je moet stemmen? Geen paniek: we helpen je graag met een voorstelstukje van de finalisten. Iedereen kan één keer stemmen. Stemmen kan tot 28 september, 17:00 uur.

Finale TJAvhJ!

Op 28 september is de finale van de verkiezing van Twentse Jonge Ambtenaar van het Jaar. Tijdens de finale krijgen de finalisten de kans om de jury te overtuigen met een pitch. Vervolgens maakt de jury een keuze. De stem van de jury wordt toegevoegd aan die van de digitale stemming en dan maken we ter plekke de winnaar bekend. De winnaar mag zich een jaar lang Twentse Jonge Ambtenaar van het Jaar noemen, is de Twentse vertegenwoordiger tijdens de landelijke verkiezingen én wint een persoonlijk coachingstraject. Dat wens je jouw jonge collega toch ook toe? Geef hem of haar dus nu meteen op!